Mysia Yolları doğa tutkunlarını ağırladı

Nilüfer Belediyesi, kente kazandırdığı Mysia Yolları’nda yürüyüş düzenlemeye devam ediyor. Doğa tutkunlarının uğrak noktası haline gelen Mysia Yolları’nda düzenlenen yürüyüşe katılanlar, bu kez Dağyenice’den başlayıp, Demirci Mahallesi’ne uzanan etapta yürüdü. Sabahın erken saatlerinde Dağyenice Mahallesi’nde toplanan katılımcılar, yürüyüş için yola koyuldu. Nilüfer’in eşsiz doğal güzellikleri içinde, Mysia Yolları’nın yaklaşık 10 kilometrelik etabında yürüyüş gerçekleştiren doğa tutkunları, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün dağıttığı mamalarla da, yol boyunca kendilerini karşılayan sahipsiz sokak hayvanlarını besledi. Efsanelere konu olmuş Fırla Tepe’ye de uğrayan katılımcılar, burada Fırla Dede’nin tarihini de öğrendi. Mysia Yolları’nda keyifli bir yürüyüş gerçekleştiren katılımcılar, etkinliğin varış noktası olan Demirci Mahallesi’nde yürüyüşü tamamladı. Yürüyüş boyunca doğal güzellikleri de fotoğraflayan katılımcılar, yürüyüşün ardından Misi’ye giderek Nilüfer Edebiyat Müzesi ve Mysia Fotoğraf Müzesi’ni de ziyaret etti.