haber

Nilüfer adını play off’a yazdırdı

Ligi 7. sırada tamamlayan Nilüfer Belediyespor, play-off grubunda Vakıfbank’ın rakibi oldu. Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde normal sezon tamamlandı. Nilüfer Belediyespor, sezonun son maçında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda ağırladı. İlk seti 25-19 geride tamamlayan Nilüfer Belediyespor, ikinci sette oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve bu seti 25-18 kazanarak durumu 1-1’e taşıdı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde de rakibine şans tanımayan Nilüfer Belediyespor, üçüncü ve dördüncü setleri de 25-17 önde tamamlayarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Nilüfer’in Kanadalı smaçörü Autumn Bailey takımına kazandırdığı 27 sayıyla yıldızlaşırken, maçında en skorer ismi oldu.

 

PLAY-OFF’TA RAKİP VAKIFBANK

 

Nilüfer Belediyespor bu sonuçla Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ni 7. sırada tamamladı ve play-off’ta ikinci sıradaki Vakıfbank ile eşleşti. Nilüfer Belediyespor play-off’ta rakibiyle ilk maçı evinde oynayacak. Play-off’ta iki galibiyet alan ekip, adını play-off yarı finallerine yazdıracak.

 

HEDEF AVRUPA KUPALARI

 

Maçtan sonra teknik kadro ve oyuncularını kutlayan Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın “Dünyanın en prestijli ligi olan Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde oynadığımız 22 maçın 12’sini kazandık. Amacımız play-off gruplarında ilk 6 takım arasında yer alarak Bursa’yı Avrupa kupalarında temsil etmek” dedi.