Nilüfer Agora Çarşı’da yeni yönetim belirlendi

Nilüfer Belediyesi’nin İhsaniye Mahallesi’nde, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılanabilmesi ve çarşı kültürünü gelecek nesillere aktarılabilmesi amacıyla hayata geçirdiği Nilüfer Agora Çarşı’da yeni yılla birlikte yeni yönetim seçildi.

Plaza 16’da gerçekleştirilen genel kurula Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, Nilüfer Belediyesi temsilcileri ile Nilüfer Agora Çarşı’da hak sahibi olan esnaf katıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yaşanan terör olaylarında şehit olanlar için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda 2016 yılı faaliyet raporu okundu. Eski yönetimin ibra edilmesinin ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantının sonunda yeni yönetimin seçimine geçildi.

Oylamada 3’ü belediye görevlisi, 2’si esnaf olmak üzere Nilüfer Agora Çarşı’nın 5 kişilik yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi. Yapılan oylamada esnaf temsilcilerinden Süleyman Düzgünoğlu ile Gökhan Bulut Dursun, Nilüfer Belediyesi’ni temsilen Abdullah Koç, Tahir Yılmazeli ve Ali Turhan yönetim kurulunda asil üye seçildi.