haber

Nilüfer ailesi bowling turnuvasında buluştu

Nilüfer Belediyesi’nin, kurum içinde düzenlediği bowling turnuvasına katılan çalışanlar hem spor yaptı hem de hep birlikte bir etkinlikte yer almanın tadını çıkardı. CarrefourSA Magic World Bowling Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada 5’er kişiden oluşan 69 takım mücadele etti. Ön elemelerin ardından en iyi skoru alan 12 takım finalde mücadele etti. 642 puan alan Emlak Bir takımı turnuvada şampiyon olurken, 629 puanla Bisikletli Kartallar ikinci, Emlak İki takımı da 578 puanla üçüncülük elde etti. Turnuvada takımlar bireysel performanslarıyla da ödüllendirildi. Kadın yarışmacılar arasında 115 puanla en iyi skoru Sevim Serbest yaparken, erkek yarışmacılar arasında da neredeyse yarışma boyunca tüm lobutları devirerek 178 puan elde eden Cihat Sevimli En İyi Erkek yarışmacı oldu.

Turnuvada başarı elde eden personeli kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Bu aile içi bir organizasyon. Bunun devamlılığı önemli. Biz elimizden geldiği kadar bu tür organizasyonlara desteğimizi sürdüreceğiz. Sadece çalışanlarımız değil aileleriyle birlikte bir araya gelmenin de yollarını zaman zaman buluyoruz. Biz büyük bir kitleye hizmet etmeye çalışıyoruz. Onları gülümsetmek için de kendi içimizde de dayanışma sağlamalıyız. Bu güzel etkinliğe katılan tüm personelimize ve yarışmada dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Tan Gündüz verdi.