haber

Nilüfer ailesi kermeste buluştu

Kermese katılanlar, yürüme engelli vatandaşlara akülü engelli aracı  almak için  bağışta bulundu.

 

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2014 yılı Çalışan Memnuniyet  Araştırması sonuçları kapsamında sosyal diyaloğu geliştirmek amacıyla kermes düzenlendi.

 

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen kermese katılanlar, yardıma muhtaç kişilere destek ve yürüme engelli çocuklara akülü araç desteği sağlamak amacıyla bağışta bulundu. Nilüfer  Belediyesi personelinin evlerinde hazırlayarak getirdikleri yiyeceklerin satıldığı  kermese, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları ile diğer birim müdürleri, Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz ve çok sayıda personel katıldı.

 

Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine destek verilecek ve bir engelliye akülü araç alınacak.

 

“Motivasyonu artıracak uygulamalar sürecek”

Gerçekleştirilen kermesin Çalışan Memnuniyet Araştırması  (ÇMA) uygulamalarının devamı niteliğinde olduğunu ifade eden Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz  kermeslerin devam edeceğini belirtti. Kaymaz “Kermes etkinliğinin sosyal diyalog aracı olma özelliğinin yanı sıra, yardıma muhtaç kişilere ve engelli vatandaşlara destek olacağına da inanıyoruz. Kermesin yanı sıra, personel ile Başkan buluşmaları, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları’nın personel ziyaretleri, kurum içinde sergi açmak isteyen personelin  taleplerinin alınması, 10-15 çalışma yılını doldurmuş personel için belirlenen bir koruluğa fidan dikimi, yıllık birim raporlarının çalışanlarla paylaşılması gibi uygulamaları da hayata geçirdik.  ÇMA sonuçlarına göre personel memnuniyetini sağlayacak ve motivasyonu artıracak uygulamalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.