Nilüfer basketbolda fark attı

Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, deplasmanda Orhangazi Belediyespor’u 42 sayı farkla geçti. Orhangazi Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Nilüferli basketbolcular pota altı üstünlükleriyle hızlı başladı. Mavi, yeşil, beyazlı Nilüfer Belediyespor Şahinkaya ilk periyodu 36-14, ilk yarıyı ise 56-32 önde tamamladı. İkinci yarıya genç oyuncularla çıkan Nilüfer Belediyespor Şahinkaya üstünlüğünü sürdürdü. Maçın üçüncü ve dördüncü periyotlarında da farkı koruyan Nilüfer Belediyespor Şahinkaya 120-78’lik net bir skorla maçı tamamladı.

Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı’nın başarılı sporcusu Burak ürettiği 27 sayı, 7 asist ve 5 ribaundluk performansıyla yıldızlaşırken, Mehmet Çolak da 22 sayı, 16 ribaundla double-double yaparak galibiyette etkin rol oynadı. Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, aldığı galibiyetle ligde oynadığı 4 maçtan 3’ünü kazanmış oldu.