haber

Nilüfer Belediye Meclisi çalışmalarını tamamladı

30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimler öncesinde Nilüfer Belediye Meclisi çalışmalarını tamamladı. 2009-2014 seçim dönemi Nilüfer Belediye  Meclisi altmışıncı ve son toplantısını yaparak görev süresini doldurdu. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı son toplantıda Başkan Bozbey üyelere teşekkür etti. Bozbey, “ Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma verdiği destek ve katkılarından dolayı şahsım adına, Nilüfer Halkı adına teşekkür ediyorum.Nilüfer Halkı’nın yaşam kalitesinin yükseltmek, yaşamlarını kolaylaştırmak için önemli adımların atılmasına yardımcı oldunuz. Nilüfer öncü, örnek kent olarak Türkiye’nin gündemine oturdu. Bundan sonraki çalışmalarınızda da Nilüfer Meclis Üyesi olmanın farkını ortaya koyacağınıza inanıyorum.Türkiye’ye örnek bir Meclis olduk, olmaya da devam edeceğiz,” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Turgay Erdem, de yaptığı konuşmada CHP Grubu adına bütün meclis üyelerine teşekkür etti. Erdem, uyumlu bir meclis döneminin geçtiğine dikkat çekerek, bütün çabaların Nilüfer halkı için olduğunu kaydetti.

Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi İsmail İpçi de AKP Grubu adına teşekkürlerini sunarak, hoşgörülü ve anlayışa dayalı beş yıl için tüm üyeleri kutladı. Meclis toplantısı aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.