Nilüfer Belediyesi Bursa'nın değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor

Nilüfer Belediyesi son aldığı kararla Aladdinbey'de bulunan bir caddeye Ekim Ayı'nda vefat eden Kafkas Kestane Şekeri Firması'nın Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Atilla Tatveren'in isminin verilmesini kararlaştırdı.

Nilüfer Belediye Meclisi dün akşam tarihi bir karara daha imza attı. Meclis, Ekim Ayı'nda aramızdan ayrılan Bursa'yı ve kestane şekerini dünyaya tanıtan Kafkas Kestane Şekeri Firması'nın sahibi Merhum Atilla Tatveren'in ismini Aladdinbey'de  bulunan bir caddeye verdi. Alınan kararla Aladdinbey ‘deki Tekeli Caddesi'nin ismi Atilla Tatveren Caddesi olarak değiştirildi.  Bursa halkının minnet ve şükranı olarak ismi değiştirilen caddede Kafkas Üretim Tesisleri bulunuyor.

Nilüfer Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında da; Beşevler'de inşası devam eden stadyuma "Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu" adının verilmesini oybirliğiyle kararlaştırmıştı.