Nilüfer Belediyesi çalışanları için iki indirim anlaşması daha

Nilüfer Belediyesi çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına gözlük ve lens alışverişinde indirim sağlayan iki ayrı protokol imzalandı.

Nilüfer Belediyesi çalışanları için uygulanan indirimlere yenileri eklendi. Nilüfer Belediyesi, Kent Optik San. ve Tic. A.Ş. ile  Solo Gözlük San. Tic. A.Ş. arasında indirim protokolü  imzalandı. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Vural ve Kent Optik’ten Ersen Sinanoğlu’nun imzaladığı protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına, optik gözlüklerde, güneş gözlüklerinde ve optik camlarda yüzde 40 indirim uygulanacak. Solo Gözlük’ten Murat İmre ile imzalanan protokole göre de cari fiyat üzerinden optik gözlüklerinde, güneş gözlüklerinde ve optik camlarda yüzde 40, numaralı ve kozmetik lenslerde ise yüzde 30 indirim uygulanacak.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının bu indirimlerden faydalanabilmesi için personel kartını ibraz etmeleri yeterli olacak.