haber

Nilüfer Belediyesi çalışanlarına bu hizmetler artık indirimli

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının çeşitli sektörlerdeki işletmelerin hizmetlerinden indirimli faydalanması için yaptığı anlaşmalara yenilerini ekledi.

 

Çalışanlarının kaliteli hizmetten indirimli faydalanması için indirim anlaşmaları yapan Nilüfer Belediyesi, farklı sektörlerde hizmet veren dört işletmeyle indirim protokolü imzaladı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın imza koyduğu protokollerle birlikte, Nilüfer Belediyesi personelinin yanı sıra personelin birinci derece yakınları da, indirimden faydalanabilecek.

Diyetisyen Nisa Sakar ile yapılan anlaşmaya göre belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, cari fiyat listesi üzerinden yüzde 25 indirimli hizmet alabilecek. Yapılan bir diğer anlaşmayla birlikte Setenay Aydemir Pilates Stüdyo ile yüzde 10, Kehribar Güzellik ve Bakım Merkezi’nin hizmetlerinden de yüzde 30 indirimli faydalanılabilecek.

Nilüfer Belediyesi’nin indirim anlaşması yaptığı bir diğer kuruluş, Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi oldu. Romatem’de, Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına yönelik ayaktan muayene hizmetlerinde yüzde 20, ayakta yapılacak fizik tedavi ve rehabilitasyon işlemlerinde yüzde 20, SGK kapsam dışı tedavilerde ve yataklı servis tedavilerinde de yüzde 10 indirim uygulanacak.

İndirimlerden faydalanmak isteyen Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarının, personel kimlik kartını ibraz etmesi gerekiyor.