haber

Nilüfer Belediyesi çalışanlarına eğitim indirimi

Nilüfer Belediyesi’nin, Yönder Okulları, Küçük Şeyler Anaokulu ve Mondo Eğitim Kurumları ile yaptığı protokolle sonucu belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, eğitim hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

 

Nilüfer Belediyesi, personelinin ve birinci derece yakınlarının, hizmetlerden indirimli faydalanması için yaptığı anlaşmalara yenilerini ekledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın imzaladığı protokoller kapsamında belediye çalışanları ve yakınları, eğitim hizmeti veren kurumlardan indirimli yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi ile Yönder Okulları arasında imzalanan protokole göre çalışanlar ve birinci derece yakınları, cari fiyatlar üzerinden yüzde 30 indirim sağlanacak. Adem Vural ve Ersin Yılmaz arasında imzalanan diğer protokole göre de Küçük Şeyler Anaokulu’ndan yararlanmak isteyen personel ve birinci derece yakınlarına yüzde 30 indirim sağlanacak.

Adem Vural ve Mondo Eğitim Kurumları adına Merve Nur Tosun’un imza koyduğu protokol sonucunda ise personel ve birinci derece yakınlarına yüzde 15, ayrıca şehit ve gazi yakını olan kişilere ise yüzde 20 indirim yapılacak.