Nilüfer Belediyesi çalışanlarına “güzel” indirim

Çeşitli kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yaparak çalışanları için özel indirim imkanları yaratan Nilüfer Belediyesi, son olarak Luxury Güzellik Salonu ile indirim protokolü imzaladı.

Nilüfer Belediyesi, belediye çalışanlarının birçok işletmenin hizmetlerinden özel indirimlerle faydalanması için yaptığı indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Nilüfer Belediyesi ile Luxury Güzellik Salonu arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, Nilüfer Belediyesi çalışanları ve çalışanların birinci derece yakınları, Luxury Güzellik Salonu hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yarımcısı Adem Vural ve Luxury Güzellik Salonu adına Elif Serinken’in imzaladığı protokole göre belediye çalışanları ve yakınlarına, yüzde 20 oranında indirim sağlanacak.

Nilüfer Belediyesi çalışanlarının bu indirim oranlarından faydalanabilmesi için Luxury Güzellik Salonu’na personel kartlarını ibraz etmesi yeterli olacak.