haber

Nilüfer Belediyesi çalışanlarına indirimli eğitim ve uçuş hizmeti

Nilüfer Belediyesi’nin, Bursa Uğur Özel Eğitim Kurs Merkezi, Uludağ Koleji ile Uludağ Uçuş Okulları ve Genel Havacılık A.Ş. ile yaptığı protokolle birlikte belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, eğitim ve uçuş hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

 

Nilüfer Belediyesi, personelinin ve birinci derece yakınlarının, farklı alanlarda faaliyet gösteren işletme ve kurumların hizmetlerinden indirimli faydalanması amacıyla yaptığı anlaşmalara yenilerini ekledi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın imzaladığı protokoller kapsamında belediye çalışanları ve yakınları, eğitim ve uçuş hizmeti veren kurumlardan indirimli yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi ile Bursa Uğur Özel Eğitim Kurs Merkezi arasında imzalanan protokole göre çalışanlar ve birinci derece yakınları, cari fiyatlar üzerinden yüzde 30 indirimli olarak eğitim hizmetlerinden faydalanabilecek.

Anlaşma yapılan diğer bir kurum olan Uludağ Koleji’nin eğitim hizmetlerinden faydalanmak isteyen Nilüfer Belediyesi personeli ile birinci derece yakınları da, yine cari fiyat listesi üzerinden yüzde 30 indirimden yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi, tecrübeli pilotları ve filosundaki uçaklarıyla bugüne kadar binlerce saat pilotaj eğitimi veren, yüzlerce pilot yetiştiren ve iki binin üzerinde kişiyi gökyüzüyle buluşturan Uludağ Uçuş Okulları ve Genel Havacılık A.Ş. ile de indirim protokolü imzaladı. Nilüfer Belediyesi personeli ve yakınları, gerçekleştirdiği havacılık faaliyetlerinin tamamını sigorta kapsamında yapan Uludağ Uçuş Okulları ve Genel Havacılık A.Ş.’nin havacılık hizmetleri ve uçuş eğitimlerinden, yüzde 10 indirimli faydalanacak.