Nilüfer Belediyesi GESK namağlup şampiyon

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun ilk yarısını Afyonkarahisar’da ikinci yarısını da Manavgat’ta gerçekleştirdiği Goalball Erkekler 2. Lig müsabakaları tamamlandı. Türkiye genelinde 10 takımın yer aldığı ligde Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) 18 maçın 18’ini de kazanarak şampiyon oldu. Rakip takımların filesini toplamda 201 kez havalandıran Nilüfer Belediyesi GESK kalesinde ise 49 gol gördü. Goalball Erkekler 2. Ligi’nde en çok gol atan ve kalesinde en az gol gören takım olan Nilüfer Belediyesi GESK sporcularından Oğuzhan Yılmaz 91 golle gol kralı oldu.

Nilüfer GESK Başkanı ve Takım Antrenörü Ali Genç sporcuları kutladı. Genç, “Nilüfer Belediyesi olarak katıldığımız her organizasyonda başarılı olmayı hedefliyoruz. Bu anlamda bizlere katkı sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Goalball Erkekler 2. Lig’de puan durumu şöyle tamamlandı:

1-   Nilüfer Belediyesi GESK            54 puan
2-   Manisa Spil GESK                      45 puan