Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde ilk konser öğrencilerden

Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Kafkasya Bilimsel Araştırmalar Topluluğu  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek çalışmalarına destek istediler. Halk dansları ve müzik gurubu  olmanın yanında bilimsel  çalışmalar da yaptıklarını belirten topluluk üyeleri,  Başkan Bozbey’in eğitime ve sanata verdiği öneme dikkat çekerek bundan sonraki çalışmalarında  yanlarında görmek istediklerini ifade ettiler. Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey de  gençlerin geleceğimiz olduğunu söyleyerek, “ Çocuklarımız ve gençlerimiz hayata daha donanımlı hazırlanabilsinler diye onlara bir takım imkanlar sunuyoruz. Müzik, sanat ve eğitime  verdiğimiz  destekler   bunlardan bazıları “ diye konuştu.

Ziyarette Kafkasya Bilimsel Araştırmalar Topluluğu  Başkan Bozbey’e  mini bir konser de verdi. Konseri beğeniyle dinleyen Başkan Bozbey,   “Bana verdikleri mini konser  gurur verici bir tablo. Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için, çünkü onlar bizim geleceğimiz” şeklinde duygularını ifade etti. Başkan Bozbey bu konserin Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki  ilk  konser olduğuna da dikkat çekti.