haber

Nilüfer Belediyesi’nden dört yeni indirim anlaşması

Nilüfer Belediyesi, Caddeüstü Cafe, Tabipler Lokali, Gümüştepe Koleji ve Akademi Koleji ile indirim anlaşması yaptı. Belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, bu işletmelerin hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

 

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının kaliteli hizmetten uygun fiyatla faydalanabilmesi için anlaşma yaptığı çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletme ve kurumlara yenilerini ekledi. Caddeüstü Cafe, Tabipler Lokali, Gümüştepe Koleji ve Akademi Koleji ile yapılan protokole göre belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, bu işletme ve kurumlardan alacakları hizmetlerden indirimli faydalanacak. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Caddeüstü Cafe ve Tabipler Lokali adına Neslihan Binbaş’ın imza koyduğu protokole göre Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, Caddeüstü Cafe ile Tabipler Lokali’nden toplu hizmet alımında yüzde 15, bireysel hizmetlerde de yüzde 10 indirim hakkı elde etti. Akademi Koleji ile yapılan anlaşmayla birlikte cari fiyat üzerinden yüzde 30 iskontodan faydalanacak olan belediye çalışanları ve birinci derece yakınları, Gümüştepe Koleji’nin yapacağı yüzde 25 indirimden yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, personel kartını ibraz ederek, indirimlerden faydalanabilecek.