Nilüfer Belediyesi’nden Ünlü Cadde’de kar temizliği

Nilüfer’de tüm ara sokakların yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki birçok anayolda da görev yapan karla mücadele ekipleri, kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde tuzlama yapıyor ve greyder ile yol açıyor.

Ekipler Nilüfer ilçesi sınırlarında olmasa da vatandaştan gelen talepleri yanıtsız bırakmıyor. Osmangazi sınırları içindeki Ünlü Cadde esnafı da akşam saatlerinde yolun açılması için Nilüfer Belediyesi’nden yardım istedi. Yardım talebine hemen yanıt veren ve yoğun kar yağışı nedeniyle hem araçların hem de yayaların ulaşımda büyük sıkıntı yaşadığı Ünlü Cadde’ye giden Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kar küreme ve tuzlama araçları ile yolu temizledi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla Ünlü Cadde’deki ulaşım da daha güvenli hale geldi.