haber

Nilüfer Belediyesi’nden vatandaşlara kandil simidi

Nilüfer Belediyesi, Hz. Muhammed’in doğumunu müjdeleyen Mevlit Kandili dolayısıyla camilerde binlerce vatandaşa kandil simidi dağıttı.

 

Nilüfer Belediyesi her kandilde olduğu gibi yine geleneği sürdürdü. Hz. Muhammed’in doğumunu müjdeleyen Mevlit Kandili dolayısıyla vatandaşların kandil coşkusuna ortak olan Nilüfer Belediyesi bu yılda birçok mahallenin camilerinde kandil simidi ikram etti. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çok sayıda mahallede cami çıkışında Nilüferliler’i kandil simidi ile karşıladı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem adına vatandaşların kandilini kutlayan ekipler ve meclis üyeleri yaşanan manevi coşkuya ortak oldu. FSM, Edebali, Işıktepe, Yolçatı, Somuncu Baba, Üçevler, Çalı, Akşemsettin, Dumlupınar Rıza İnak ve İhsaniye merkez camilerinde dağıtım yapılırken, vatandaşlarda Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi, Mevlit Kandili nedeniyle gündüz de Halk Evi ve Alaaddinbey Hizmet Binası önünde hem personele, hem de vatandaşa kandil simdi ikram etti.