Nilüfer Belediyesi’ne 2 ödül daha

Eğitime verdikleri desteklerle öğrencilere ışık tutan kişi ve kuruluşları ödüllendirme ve daha çok kişiyi bu yönlendirmeye teşvik etmek amacıyla Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sönmez Medya iş birliğiyle düzenlenen "Eğitime Yön Verenler Ödülleri" Yarışması Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Toplam 16 kategoride yapılan yarışmada ‘Hayat Boyu Öğrenme Ödülü ve Kültür Sanat Ödülü’ne Nilüfer Belediyesi layık görüldü. Hayat boyu öğrenme kategorisinde iş ofisi ve düzenlenen mesleki eğitimlerle ilgili proje, Kültür Sanat kategorisinde de "Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor" Projesi ödül aldı.

Nilüfer Belediyesi adına ‘Hayat Boyu Öğrenme ile Kültür Sanat Ödülü’nü Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız aldı.