haber

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” turneye çıktı

Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro” başarılı geçen sezonun ardından şimdi de turnede tiyatro meraklıları ile buluşuyor. Sezon boyunca Bursa’da büyük ilgi gören, İstanbul’da da iki defa izleyici ile buluşan  “Eşeğin Gölgesi” isimli oyun 14 Haziran’a kadar farklı kentlerde izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Ali Düşenkalkar’ın yönettiği, Haldun Taner’in yazdığı oyun ilk olarak Bandırma’da sahnelendi. 26. Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nde açık havada sahneye konan oyun, soğuğa rağmen büyük ilgi gördü. Oyuncular oyun sonunda ayakta alkışlandı. Bandırma Belediye Başkanvekili Zerin Eken de sahnede Yönetmen Ali Düşenkalkar’a plaket vererek tüm oyuncuları kutladı.

 

Haldun Taner’in 100. doğum yılı anısına Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro”  tarafından sahneye konan “Eşeğin Gölgesi”  30 Mayıs’ta Keşan, 31 Mayıs’ta Uzunköprü, 1 Haziran’da Babaeski, 2 Haziran’da Kırklareli, 10 Haziran’da Ayvalık, 11 Haziran’da Edremit, 12- 13 Haziran’da Dikili, 14 Haziran’da da Bornova’da tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.