haber

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” yeni sezona hazır

Nilüfer Belediyesi  “Tiyatro” ekibi yeni oyunlarla izleyici karşısına çıkmak için çalışmalarını sürdürüyor “Burun” “Çöl Oyunu” ve “Grimm Kardeşler” isimli oyunları sahneye koymaya hazırlanan Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” ekibi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile yemekte bir araya geldi.

 

Geceye Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Sanat Danışmanı Emre Feza Soysal, önümüzdeki sezon sahnelenecek “Burun” adlı oyunun yönetmeni Haluk Yüce, “Çöl Oyunu” adlı oyunun yönetmeni Hakan Altun,“Grimm Kardeşler” adlı oyunun yönetmenleri Senem Cevher ile Çagrıl Yılmaz, Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” da geçtiğimiz sezonun oyuncuları ile yeni sezon oyuncuları katıldı.

 

Gecede yeni sezon oyuncu ve yönetmenleri ile tanışan Başkan Mustafa Bozbey, daha fazla kişiyi tiyatro ile buluşturmak için sürekli yeni çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.

 

Başkan Bozbey “İlçemize yeni tiyatro salonları ilave ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bu salonlar ile Bursa’da tiyatronun merkezi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Kurmuş olduğumuz Tiyatro Müdürlüğümüz de bu iddiamızın bir ürünü. Tiyatro Müdürlüğümüzün geçen yıl başlamış olduğu bu yolculukta vermiş oldukları bu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Hizmet üretmeye devam”

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” nun bu yıl yine iyi oyunlarla izleyici karşısına çıkacağını belirten Bozbey, yeni salon müjdesi de verdi. Başkan Bozbey, “Çalışmalarımız neticesinde Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne çok yakın bir bölgede bu sezon yeni bir salonumuz da hizmet verecek.  Nilüfer Belediyesi Sanat Danışmanı Emre Feza Soysal’a,  Başkan Yardımcılarımıza ve yeni sezonda görev yapacak arkadaşlarımıza ve geçen sezon emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tiyatroların kapatılmaya çalışıldığı bu ortamda inadına bu hizmetleri üretmeye devam edeceğimizin de altını çizmek istiyorum“ dedi.

 

Başkan Bozbey, gecede 2014-2015 sezonunda sahnelenen “Ödenmeyecek Ödemiyoruz”, “Hırsız”,  “Çoğaldıkça” ve “Eşeğin Gölgesi” isimli oyunlarda rol alan oyunculara da plaket vererek teşekkür etti.