haber

Nilüfer Belediyesi yabancı öğrencileri ağırladı

Nilüfer Belediyesi, Hilal Doğu Akademi tarafından yürütülen Erasmus Plus projesi kapsamında Bursa’ya gelen Estonya, Litvanya ve İspanyalı öğrencileri ağırladı.

 

Hilal Doğu Akademi önderliğinde 6 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Erasmus Plus kapsamında Bursa’ya gelen yabancı öğrenciler Nilüfer Belediyesi’ni de ziyaret etti. Litvanya, Estonya, İspanya’dan gelen öğrenciler ve proje temsilcileri Nilüfer Barış Meclisi’nde Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Özer ve Remzi Çınar ile bir araya geldi. Avrupa Birliği hibesi ile gerçekleşen projenin Nilüfer aktiviteleri kapsamında gerçekleşen ziyarette, Sibel Özer ve Remzi Çınar heyeti ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Nilüfer Belediyesi’nin eğitim projelerine her zaman destek verdiğini ifade eden Özer, projenin kent yapısı ve kültürünün tanıtımına katkı yapacağına inandığını belirtti. Nilüfer’in etkileyici bir kent olduğunu kaydeden konuklar, ev sahipliğinden dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Ziyarette ülke temsilcileri de görüşlerini dile getirerek projenin öğrencilerin yeteneklerini geliştirmesinin yanı sıra farklı kültürleri öğrenmelerine de katkı yapmasını hedeflediklerini ifade ettiler. Heyet ziyaretin ardından çalışmaları kapsamında Misi ve Gölyazı’da ziyaret etti.