haber

Nilüfer Belediyespor’da Alper Hamurcu dönemi

Nilüfer Belediyespor’un Alper Erdoğuş ile yollarını ayırmasının ardından Kadın Voleybol Takımı’nın başına gelecek isim netleşti. Nilüfer Belediyespor başantrenörlük için sezon sonuna kadar Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörü Alper Hamurcu ile anlaştı.

 

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ile Alper Hamurcu imzaları attı. Sezon başında Avrupa kupalarına katılma hedefini açıkladıklarını hatırlatan Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, “Belirlediğimiz hedefe ulaşmak için yolumuza devam ediyoruz. Alper hocamız genç yaşına rağmen tecrübeli ve çalışkan bir arkadaşımız. Alper Hamurcu’nun belirlediğimiz hedefe bizi taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

 

Alper Hamurcu 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Hamurcu, Karşıkaya Spor Kulübü’nde voleybol altyapı antrenörü olarak antrenörlük hayatına başladı ve sırasıyla Genç Milli Takım, Halkbank, Eczacıbaşı Kulüplerinde görev aldı. Alper Hamurcu Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Nilüfer Belediyespor Başantrenörlüğü görevlerini birlikte yürütecek.