Nilüfer Belediyespor’da galibiyet sevinci

Nilüfer Belediyespor , Hentbol Erkekler Süper Ligi 7. hafta maçında rakibi Antalyaspor’u 33- 30 yenerek,  sezondaki dördüncü galibiyetini aldı.

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden Antalyaspor’u Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde ağırladı.  Karşılaşmaya atak başlayan ev sahibi Nilüferli hentbolcular oldu. Maçın 10. dakikası 8-5 Nilüfer Belediyespor üstünlüğü ile geçildi. Oyun kontrolünü elinde tutan Nilüfer ekibi ilk yarıyı 19-14 önde tamamladı.
İkinci yarı ise iki takımın da kontrollü oyunu ile başladı. Antalyaspor maçın 50. dakikasında 26-25’lik sonuçla aradaki farkı 1’e indirdi. Maç boyunca korudukları oyun ve skor üstünlüğü son dakikalarda da devam ettiren  Nilüferli hentbolcular maçtan 33-30 galip ayrıldı. Sezondaki dördüncü galibiyetini alma sevinci yaşayan Nilüfer Belediyepor,  19 Kasım Cuma günü deplasmanda Mamak Belediyespor ile karşılaşacak.