haber

Nilüfer Belediyespor’dan transfer atağı

Yeni yönetimiyle sezona voleybol ve hentbolda başarı hedefiyle kolları sıvayan Nilüfer Belediyespor, transferde ilk adımları atmaya başladı. Kulüp tesislerinde Başkan Ali Karamık ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde ilk olarak hentbolcular masaya oturdu. Geçen yılki kadrosundan Erdinç ve Müjdat ile yollarını kesin olarak ayıran Nilüfer Belediyespor, diğer tüm sporcularla iç transferde prensip anlaşmasına vardı. Dış transferde de kolları sıvayan Nilüfer Belediyespor, geçen yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde oynayan 1988 doğumlu Ukraynalı Paulo Gnovny, Antalyaspor Kalecisi Kayhan Akat ve alt yapıdan U-20 Milli takım oyuncusu da olan Serhat Yahşi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme sonrası duygularını dile getiren sporcular, Nilüfer’e başarı için geldiklerini belirtti.


Voleybol takımına taze kan

Bir yıl aradan sonra tekrar Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükselen Nilüfer Belediyespor, takımı yeniden kurmak için yola çıktı. Geçen yılki kadrosundan birçok oyuncuyla yolları ayıran ve takımı yeni sezonda Nihat Öztürk’e emanet eden Nilüfer Belediyespor, iç transferde  sadece Neslişah Durgun ile sözleşme yeniledi. Dış tranferde ise Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kaptanı olan Pınar Cankarpusat ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı.


İmza töreni sonrası konuşan Başkan Ali Karamık, “Her iki branşta da bu yıl başarı hedefliyoruz. Yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni kadrolarla bu sezon elde edilen başarıların üzerine çıkmak istiyoruz. Nilüfer’deki spor tesisleri hiçbir yerde yok. Sporcularımızın da özverli çalışmalarıyla takımlarımız Nilüfer ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil edecekler. İç transferlerimizde sorun yok. Dış transferde de antrenörlerimizin isteği doğrultusunda gereken takviyeler yapılacak,” dedi.