haber

Nilüfer Belediyespor rakip tanımıyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin güçlü ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, ligin 8. haftasında Göztepe Spor Kulübü'nü ağırladı. Kıran kırana geçen müsabakanın ilk yarısı 13-13 beraberlikle bitti. Rakibi karşısında maç boyunca Miloş, Malencic ve Çetin'le gol yollarında etkili olan Nilüfer Belediyespor, ikinci yarıda skor üstünlüğünü elinde tuttu. Karşılaşmanın son dakikalarında avantajını kaybeden yeşil mavi beyazlılar skorun eşitlenmesine engel olamadı. Nefes kesen maçta Nilüfer Belediyespor, son saniyede Malencic ile gol bulunca sahadan 29-28 galip ayrılan taraf oldu.


Rakip takım taraftarlarından alkış
Takımlarını desteklemeye gelen Göztepe Spor Kulübü taraftarları, karşılaşmanın sonunda Nilüfer Belediyesporlu oyuncuları alkışladı. Nilüfer Belediyespor teknik heyeti de rakip takıma baklava ikram etti.


'Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz'
Hentbol ve voleybolda zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, "Voleybolda üzüldük ama hentbolda sevindik. Hentbolda ligimizin güçlü takımlarından biri karşısında bir sayı farkla da olsa kazanmamız bizi mutlu etti. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Lig sonunda gülen taraf biz olacağımıza inanıyorum. Oyuncularımıza ve teknik heyete güveniyoruz ve her zaman yanlarındayız. Mücadelelerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Bizi her zaman destekleyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Maç sonrası açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık da, "Bizim adımıza lig yeni başlıyor. Ligin ilk haftasında talihsiz sakatlıklar sonucu maçı kaybetmiştik. Sakat oyuncularımızın aramıza katılmasıyla daha da güçlendik. Göztepe maçının zorlu olacağını biliyorduk. Oyuncularımız maçın bitiş düdüğüne kadar inanılmaz bir mücadele gösterdiler. Son saniyede bulduğumuz golle maçtan galip ayrıldık. Bu maçla birlikte galibiyet serimiz beşe çıktı. İyi oyunumuzla bu galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Her maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.