Nilüfer Belediyespor Samsun’dan galibiyetle döndü

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, galibiyetlerine Samsun’da bir yenisini ekledi. Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı 9. hafta maçında Canik Başarı Üniversitesi Spor Kulübü ile Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşmada Nilüferli basketbolcular rahat bir galibiyet aldı. Maçın ilk dakikasından itibaren rakibe üstünlüğünü kabul ettiren mavi, yeşil, beyazlı ekip ilk yarıyı 43-29 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyunun tek hakimi olan Nilüfer Belediyespor aradaki farkı korudu ve maçı 13 sayı farkla, 81-68 kazandı.

Samsun deplasmanındaki başarıdan dolayı basketbolcuları kutlayan Nilüfer Belediyespor Antrenörü Mehmet Sezen “ Eleme gurubunda önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Erzincan Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçta alacağımız sonuç çapraz eşleşmelerde yolumuzu belirleyecek.  Amacımız Final Gurubu’na kalarak başarımızı devam ettirmek” dedi.