Nilüfer Belediyespor’un kupa avcılarından Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyespor’un atletizm, hentbol, bisiklet ve voleybol takımlarının sporcuları, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, katıldıkları şampiyonalarda aldıkları kupa ve madalya sevinçlerini paylaştı. Ziyarette, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Karamık ile takımların antrenörleri de yer aldı. Ödüller hakkında Başkan Bozbey’e bilgi veren Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Minik Erkekler Hentbol Takımı’nın Türkiye Şampiyonası ve 22. Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası’nda şampiyon olduğunu ifade etti. Voleybol takımının Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olduğunu belirten Karamık, atletizm takımının da sezon içinde birçok ödül aldığını söyledi. Karamık, “Atletizm takımımız, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2015-2016 döneminde farklı yaş gurupları ve branşlarda düzenlediği şampiyonalarda altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 67 kupa aldı” dedi.

Karamık, Nilüfer Belediyespor’un başarılı bisikletçisi Samet Bulut’un da katıldığı yarışlarda birçok şampiyonluk elde ettiğini sözlerine ekledi. Nilüfer Belediyespor’un tüm sporcularının, gittiklerde yerlerde Nilüfer’i ve Nilüfer Belediyesi’ni temsil ettiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Sporcularımızdan, davranış ve başarılarıyla farklarını göstermelerini bekliyoruz. Biz, ‘Gülümseyin Nilüferdesiniz’ diyoruz. Sizler de gittiğiniz yerlerde insanları gülümsetmeye çalışın. Sizlerin en iyi şekilde yetişmiş olması bizim için de son derece önemli. Amacımız, sizlerin iyi bir sporcu olmanız ve spor ahlakıyla yetişmeniz. Temel anlayışımız bu. Hedefimiz, sizlerin yurt içi ve yurt dışında tanınan bir sporcu olmanız. Gönlümüzden geçen bu. Bunun yanında hepiniz, yaşam boyu spor yapma alışkanlığı edinmiş oluyorsunuz. İnsanlara da iyi örnek oluyorsunuz. Önümüzdeki süreçte fırsat buldukça müsabakalarda sizlerin yanında olup, destekleyeceğiz” şeklinde konuştu. Başkan Bozbey, başarılarından dolayı Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’ı, antrenörler ile sporcuları kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.