Nilüfer Belediyespor üst tura çıktı

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı iddialı çıkışını sürdürüyor. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off Eleme Turu ilk maçında Üniversiteler Gençlikspor’u yenerek, seride 1-0 öne geçen Nilüfer Belediyespor, ikinci karşılaşmayı Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Mavi yeşil beyazlı basketbolcular ikinci maçta da Üniversiteler Gençlikspor’a şans tanımadı. Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibine üstünlük kuran Nilüferli basketbolcular ilk yarıyı 63-49 önde tamamladı.  Maçın ikinci yarısında da etkili oyunuyla rakibini bunaltan Nilüfer Belediyespor maçı 116-85 kazandı.

İkinci maçı da alarak üst tura yükselen Nilüfer Belediyesporlu basketbolcular, galibiyet sevincini seyirci ve yöneticilerle birlikte paylaştılar. Mavi yeşil beyazlı basketbolcuların Play-Off 2. Eleme turundaki rakibi Artvin Belediyespor oldu.