Nilüfer Belediyesporlu yüzücülerden büyük başarı

Nilüfer Belediyespor, çeşitli branşlarda aldığı başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 11-12 Nisan tarihlerinde Mersin’de düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi Arda İlhan 2015 Yüzme Türkiye Şampiyonası’na katılan Bursa İl Karması takımında Nilüfer Belediyespor yüzücüleri de yer aldı. Müsabakada büyük başarı sergileyen Nilüfer Belediyesporlu yüzücülerden Ömer Çağan Bayram, Önder Aydın, Ömer Eren Güler ve Ayşe Naz Acar’ın da mücadele ettiği Bursa İl Karması takımı, birincilik ve üçüncülük elde etti.

Nilüfer Belediyespor’dan Ömer Çağan Bayram, Önder Aydın, ve Ömer Eren Güler’in final müsabakalarında Bursa İl Karması adına yarıştığı, erkekler 4x50 karışık yüzme kategorisinde 2:28:87’lik derecesiyle birinciliği göğüsledi. Kadınlar 4x50 Serbest Yüzme kategorisinde de Bursa takımı 2:04:02 dakikalık dereceyle üçüncü olmayı başardı.