Nilüfer çeyrek finalde Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2018-2019 sezonu AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Kameroğlu  Beylikdüzü Voleybol İhtisas Kulübü ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştı. Nilüfer’in sultanları,  çekişmeli geçen rövanş maçını 3-2 kaybetse de ilk maçta elde ettiği sonuçla tur atlayan ekip oldu.  Kupa Voley 1. etap rövanş maçında Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas'a 3-1 mağlup olan Nilüfer Belediyespor, altın seti 15-8'lik skorla kazanarak çeyrek final grubuna yükseldi.  Nilüfer Belediyespor, AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley Turnuvası’nın çeyrek finalinde Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak. AXA Sigorta Kupa Voley bayanlar kategorisinde final etabı, 22-24 Mart 2019 tarihlerinde İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. AXA Sigorta Kupa Voley’de şampiyon olacak ekip, ülkemizi önümüzdeki sezon CEV Kupası’nda temsil etme hakkı elde edecek.