haber

Nilüfer Çoksesli ve Nilüfer Çocuk Korosu’ndan muhteşem konser

Nilüfer Belediyesi bünyesinde kurulan Nilüfer Çoksesli Korosu ve Nilüfer Çocuk Korosu’nun Nâzım Hikmet Kültürevi’nde verdiği konser bir kez daha herkesi hayran bıraktı. Büyük ilgi gösterilen gecede önce, katıldığı ulusal ve uluslararası etkinliklerde birçok ödüle değer görülen Nilüfer Çoksesli Korosu sahne aldı. Şef Zeynep Göknur Yıldız yönetimindeki koro, Orhan Kemal Üçlemesi ile hayranlarının karşısına çıktı. Orhan Kemal’in“Arabacı Şakir”, “Komik Hürriyet” ve “Nâzım Hikmet’e” isimli eserlerini seslendiren koroya, şiirlerle İzzet Boğa eşlik etti. Nilüfer Çoksesli Korosu, konser sonunda büyük alkış aldı.

 

ÇOCUK KOROSU BÜYÜLEDİ

 

2016 yılında kurulan ve kısa zamanda birçok başarı elde eden Nilüfer Çocuk Korosu da izleyenleri mest etti. Şef Suat Şahin ve Eğitmen Hatice Çeliktaş yönetiminde sahne alan Nilüfer Çocuk Korosu, ‘İstiyorum’, ‘Şiirlerle büyüsün çocuklar’ ve ‘Babaanne’ adlı eserleri başarıyla seslendirdi. Konser sonunda ayakta alkışlanan minik koristlerin heyecanına aileleri de konser boyunca ortak oldu.

 

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman’ın da izleyenler arasında yer aldığı konser sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Nilgün Berk, Başkan Mustafa Bozbey adına koroları kutlayarak şefler Suat Şahin ile Zeynep Göknur Yıldız’a çiçek verdi.