Nilüfer’de Akdeniz esintisi

Nilüfer Belediyesi yine sevilen bir grubu müzik tutkunları ile buluşturdu.  Akdeniz ülkelerinde yaşayan kadınların bugünlerine ve sözlerine ışık tutan bir konser projesi olan Antigone’un Gecesi, BAOB Oditoryum’da hayranlarının karşısına çıktı. Her biri besteci ve yorumcu olan beş müzisyenin bir araya geldiği Antigone’un Gecesi, izleyenleri mest etti. Kadınların özgürlük mücadelesini blogları aracılığıyla da dillendiren grup üyeleri verdikleri mesajlarla da beğeni topladı. Diler Özer’in konuk sanatçı olduğu gecede Perküsyonda Kardeş Türküler yer aldı. Akdeniz ülkeleri kadınlarının Arapça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca ve Türkçe sözlerini tarayarak bir seçki oluşturan grup, konser sonunda büyük alkış aldı.

İzleyenlerin keyifli anlar yaşadığı konser sonunda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Meclis üyesi Nilgün Berk gruba çiçek vererek kutladı.