Nilüfer'de asfalt sezonu başladı

Yaz aylarının gelmesiyle asfaltlama çalışmalarına hız veren Nilüfer Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, 2013 yılı içerisinde toplam 88 kilometrelik asfalt dökecek. Yılın ilk altı ayında yaklaşık 68 bin ton asfalt kullanılarak 50 kilometrelik yol çalışmasını bitiren Nilüfer Belediyesi ekipleri,  2013 yılı bütçesinde 60 kilometre olarak öngörülen asfalt kaplama hedefini Mahalle Komitelerinden gelen talep üzerine 88 kilometreye çıkarttı.

Üçevler, Çalı ve Demirci Mahalleleri başta olmak üzere Nilüfer’in birçok mahallesinde hummalı çalışmalarını sürdüren ekipler, asfalt kaplama çalışmalarının yanı sıra yol bakım ve onarım çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan açıklamada, Nilüfer’in çeşitli mahallelerine de yaklaşık 16 bin ton asfalt bakım ve onarımı yapıldığını bildirerek çalışmaların yıl sonuna kadar devam edeceği belirtti.