Nilüfer’de aşure buluşmaları başladı

Nilüfer Belediyesi’nin Muharrem ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure ikramları başladı. Bu yıl ilk olarak Görükle Dumlupınar Kapalı Pazar Alanı’nda düzenlenen aşure dağıtımına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile muhtarlar da katıldı. Başkan Bozbey kepçeyi eline alarak vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Aşureyi Başkan Bozbey’in elinden alan vatandaşlar Nilüfer Belediyesi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü her yıl olduğu gibi bu yıl da Nilüfer’in farklı mahallelerinde toplam 32 bin kişiye aşure dağıtacak.

Başkan Bozbey aşure ikramı sonrası pazar esnafını da ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileklerinde bulundu.