Nilüfer’de caz rüzgârı

Nilüfer Belediyesi, sanatseverleri müziğin her türüyle buluşturmak için düzenlediği konserlere bir yenisini ekledi. Bu defa caz severler muhteşem bir konserde buluştu.

Caz müziğinin genç yeteneklerinden Çağıl Kaya BOAB Oditoryum’da sevenlerinin karşısına çıktı. İlk albümü ‘Bir Parça Ay Biraz Kuş’ ile eleştirmenlerden tam not alan Çağıl Kaya, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde de hayranlarına keyifli saatler yaşattı.

İlk albümünden eserleri seslendiren Kaya ve orkestrası, performansıyla büyük beğeni topladı. Dünyaca ünlü bestecilerin şarkılarını da başarıyla seslendiren genç sanatçı ayakta alkışlandı. Konsere katılanların caz müziğine doyduğu gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Kemal İvgen, sanatçıyı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kutlayarak çiçek verdi.