haber

Nilüfer’de erzak desteği hafta sonunda da devam ediyor

Nilüfer Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle, hafta sonunda uygulanan iki günlük sokağa çıkma yasağında vatandaşların zor durumda kalmaması için görev başında. Nilüfer Belediyesi’nin görevli ekipleri, 444 16 03 numaralı çağrı merkezini arayarak  ekmek ve ilaç gibi ihtiyaçlarını ileten vatandaşlara bu ihtiyaçlarını ulaştırıyor.

Nilüfer Belediyesi, salgın sürecinde işsiz kalan vatandaşlara gıda yardımını da sokağa çıkma yasağı sürecinde sürdürüyor. Erzak yardımları, Sosyal Destek Vefa Grubu veya muhtarlar aracılığıyla talepte bulunanlar ile Nilüfer Belediyesi’ne ulaşarak yardım isteyen ihtiyaç sahiplerine yapılıyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, her zaman halkın yanında olmak için gayret ettiklerini ifade ederek, “Sokağa çıkma yasağı süresince de vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Bu süreçte çok zor durumda kalanlar var. Ama biz Nilüfer Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için gayret edeceğiz.  Zor günler yaşadığımız bu süreçte, vatandaşlarımıza elimizden geleni yapacağız. Halkımız lütfen uyarılara kulak versin ve zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmasın” dedi.