Nilüfer’de ‘Eşref Vakti’

Geçtiğimiz yıl kurulan ve Türk Müziği’ne yeni bir soluk getiren Eşref Vakti müzik grubu Bursa’da ilk kez Nilüfer’de sahne aldı. Nilüfer Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşan grup, izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Grupla aynı adı taşıyan Eşref Vakti albümünün yanı sıra bir çok ünlü bestekarın eserlerini kendine has yorumla seslendiren solistler Fatih Ahıskalı ile Bekir Ünlüataer, Nilüferlileri coşturdu.

1997 yılından bu yana Sezen Aksu ve Yeni Türkü ile yaptığı sahne çalışmalarıyla ön plana çıkan Fatih Ahıskalı’yla yeni neslin Türk Müziği solistlerinden Bekir Ünlüataer, bir araya geldikleri Eşref Vakti’yle yaptıkları başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor. Albümlerine de ismini verdikleri Eşref Vakti şarkısıyla konserlerine başlayan grup, performanslarıyla ayakta alkışlandı. Konserlerine Kalamış adlı eserle son veren grup, hayranlarının ısrarlarına dayanamayarak Tekirdağ’ın Üzümü, Sallasana Mendilini ve Fasulye şarkılarını seslendirerek jest yaptı.

Muhteşem gecenin sonunda Nilüfer  Belediye Başkanı Mustafa Bozbey grup üyelerine çiçek vererek kutladı.