Nilüfer’de iç denetçiler ödüllendirildi

Nilüfer Belediyesi 2003 yılından buyana uyguladığı EFQM Mükemmelik Modeli çalışmaları kapsamında önemli bir oluşuma daha imza attı. Kalite Yönetim Temsilciliği tarafından iç denetim sürecinde iyileştirmeler yapılarak denetçilere 360 derece performans sistemi uygulamasına geçildi. Bu kapsamda Kalite, Çevre, İsg Yönetim Temsilcilikleri koordinasyonunda çalışma yapılarak toplam 72 denetçiye sertifikaları verildi. Ayrıca Performans Sistemi uygulamasında performansı ile ilk 7 kişi arasına giren personele de sertifika ve hediyeleri verildi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcılarının katıldığı yemek Çiçek Izgara’da gerçekleşti. Program çerçevesinde görev alan personele çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, “2000 yılında çıktığımız yolculuğumuzda yapılan uygulamaların sonuçlarının ortaya çıktığını görmek mutluluk verici. Tabii ki eksiklerimiz var yapacaklarımız var ama bunun yanında bugün bu görevi üstlenenler ileride üst değerlendirici pozisyonuna geleceklerdir. Katkı sunan herkese teşekkürler” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Bozbey ve Başkan Yardımcıları İç Denetçilere sertifika ve ödüllerini verdi.