Nilüfer’de kan seferberliği

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi açıldığından bu yana ev sahipliği yaptığı anlamlı organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Bursa Kızılay Kan Bağışı Merkezi’nin 2 gün boyunca düzenlediği kampanyaya CHP Nilüfer İlçe Teşkilatı ve Nilüfer Belediyesi personeli ile Belediye Meclisi üyeleri de destek verdi.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin’in de katıldığı kan bağışı sırasında Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Nihat Çakır, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e günün anısına teşekkür plaketi verdi.

Bursa’da 2012 yılında 57 bin ünite kan topladıklarını ifade eden Nihat Çakır, ihtiyacın tam anlamıyla karşılanabilmesi için 80 bin ünite kana gereksinim duyduklarını söyledi. Çakır, Nilüfer’de kan bağışı için düzenli bir yere ihtiyaçları olduğunu da dile getirerek, Başkan Bozbey’den mekan anlamında destek istedi.

Başkan Mustafa Bozbey de kurum olarak her zaman Kızılay’ın yanında olduklarını ifade ederek, sorunun çözümü için gerekenin yapılacağı sözünü verdi.