Bugüne kadar sayısız uluslararası müzisyen ile farklı projeler gerçekleştiren Baki Duyarlar, Nilüfer Belediyesi’nin Ocak ayı etkinliklerinin son gününde Uğur Mumcu Sahnesi’nde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Konserde geçtiğimiz yıl çıkardığı “Kemenjazz” albümüne ait eserlere yer veren ünlü müzisyeni sanatseverler yalnız bırakmadı. 

Konsere ilginin yoğun olduğu gecede dinleyicilere eşsiz müzik ziyafetinin yanı sıra iki sürpriz sanatçı da yer aldı. Yorumcu olarak İncesaz’la adını duyuran Dilek Türkan ve sözlere de imzasını atan Azize’nin yorumları dinleyiciyi adeta büyüledi. Neredeyse tüm bestelerin ve düzenlemelerin Duyarlar’a ait olduğu “Kemenjazz” albümünden parçaların yer aldığı gecede, ünlü piyaniste kemençesiyle Derya Türkan, kontrabas’ta Erdal Akyol ve davulda Cem Aksel eşlik etti. 

Caz severlerin mest olduğu konser sonunda Baki Duyarlar ve sanatçı arkadaşları dakikalarca ayakta alkışlanırken, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş da çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.