Nilüfer’de Miraç Kandili birlikteliği

Nilüfer Belediyesi, Miraç Kandili’nde ibadetlerini yerine getirmek için camilere akın eden vatandaşlara yatsı namazı sonrası kandil simidi ikramında bulundu.

Nilüfer’de Miraç Kandili’nde camiler dolup taşarken, Nilüfer Belediyesi de ibadetlerini yapmak için camilere giden vatandaşlara yatsı namazının ardından ikramda bulundu. Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri, Konak, Cumhuriyet, Ataevler, Barış, Fethiye, Minareliçavuş, Görükle, Ertuğrul, Demirci, Kurtuluş, Büyükbalıklı, Çalı, Hasanağa, Akçalar, Gölyazı, Karacaoba, Kayapa mahallelerindeki camilere giderek, vatandaşların kandilini kutladı. Birlik ve beraberliğin yaşandığı gecede meclis üyeleri, mahalle muhtarlarıyla birlikte vatandaşlara kandil simidi ikramında da bulundu.