haber

Nilüfer'de plaj voleybolu heyecanı sürüyor

Turnuvanın kadınlar kategorisinde Türkiye, Kosova, Romanya ve Bulgaristan, erkekler kategorisinde de Türkiye, Romanya, Sırbistan ve Yunanistan bir üst tura çıkan takımlar oldu. 

 

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Balkan Voleybol Birliği (BVA) işbirliğiyle Nilüfer’de düzenlenen “2016 Balkan Beach Tour” tüm hızıyla devam ediyor. TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nun yanındaki alanda  kente kazandırılan Plaj Voleybolu Sahası’nda gerçekleşen turnuvanın ikinci günü de büyük heyecana sahne oldu. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, kadın ve erkek kategorilerinde mücadele eden Türkiye Milli Takımı sporcuları da başarılı maçlar çıkardı.

Kıran kırana geçen maçların kadınlar kategorisinde Türkiye’den Korucu-Tuğba ikilisi, Kosova’dan Janhari-İbrahimi ikilisi, Romanya’dan Matei-Vadia ikilisi, Bulgaristan’dan Mishonova-Angelova ile Koleva-Dinova ikilileri, rakiplerini geçerek bir üst tura yükseldi.  

Turnuvanın erkekler kategorisindeki maçlar da nefes kesti.

9 müsabakanın oynandığı erkekler kategorisinde ülkemizi temsil eden Urlu-Mermer, Karalı-Özbek ve Zorluer-Şafak ikilileri, rakipleri karşısında galip gelerek bir üst tura çıktı. Romanya’dan Virlan-Bodiceanu, Sırbistan’dan Basta-Kolariç ile Galasev-Klasniç ikilileri ile Yunanistan’dan Moniakis-Vandoros ikilisi üst tura yükselen diğer takımlar oldu.

Turnuvada, 5 Haziran Pazar günü çeyrek final, yarı final ve final maçlarının heyecanı yaşanacak. 09:30’da başlayacak olan müsabakaların erkekler finali saat 15:00, kadınlar finali de saat 16:00’da yapılacak. Final maçları NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.