Nilüfer’de puanlar paylaşıldı

Nilüfer Belediyespor, Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde 16. maçını Selka Eskişehir Hentbol S.K ile yaptı. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Salonu’ndaki maça iki takım da etkili başladı. Maçın ilk 10 dakikası karşılıklı gollerle 6-6 eşitlikle geçildi. İlk yarının ilerleyen dakikalarında da iki ekip de dengeli oyunlarını sürdürünce, ilk yarı  14-13 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının başlamasıyla birlikte etkinliğini arttıran Eskişehir ekibinin ataklarında, Nilüfer Belediyespor’un tecrübeli kalecisi İbrahim yıldızlaşarak kurtarışlarıyla farkın açılmasını önledi. Daha sonra toparlanan Nilüfer ekibi, bulduğu gollerle maçta eşitliği yakaladı. Maçın son 2 dakikasına 26-25 önde giren Nilüfer Belediyespor, rakibinin son dakikada gol bulmasına engel olamayınca  maçtan 26-26’lık beraberlikle ayrıldı.