haber

Nilüfer de Redd gecesi

1996 yılında Berke Hatipoğlu, Doğan Duru, Güneş Duru ve İlke Hatipoğlu tarafından kurulan ve Türkiye’nin en uzun soluklu grupları arasında yer alan Redd, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.  
2010 yılında Çağan Irmak'ın senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı “Prensesin Uykusu” isimli filmin müziklerini hazırlayan ve aynı filmde rol alarak büyük beğeni kazanan grup, sahip olduğu hayran kitlesi ile Türkiye’de en farklı ve çeşitli albüm listesine sahip rock gruplarının başında geliyor. 
Bursa’daki ikinci açık hava konseri ile binlerce Nilüferli’ye ulaşan grup üyeleri, seslendirdikleri şarkılarla Nilüfer Yaz Şenlikleri’ne renk katarken, hayranları da şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konser sonunda sahneye çıkarak grup üyelerini kutlayan ve onlara çiçek sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, alanı dolduran çoğunluğu genç yüzlerce Redd hayranına seslenerek “Nilüfer Yaz Şenlikleri sizlerin izlemek, dinlemek istediğiniz, hayranı olduğunuz sanatçıların konserleri ile sürecek. Nilüfer’i gülümsetmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
“Yazın tadı Nilüfer’de çıkar sloganı” ile 18 Temmuz akşamı Beşevler Futbol Sahası’nda “Gökçe” konseri ile renklenecek Nilüfer Yaz Şenlikleri yaz boyunca düzenlenecek çeşitli konser ve etkiliklerle devam edecek.