Nilüfer’de sekiz bin minik öğrenciye melodika

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Nilüfer’de bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulları ziyaret etti. Bozbey, uyum programı kapsamında geçtiğimiz hafta okula başlayan anaokulu öğrencileri ve birinci sınıf öğrencilerine melodika hediye ederek miniklere moral verdi. Köyden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerindeki ve Nilüfer’in merkez mahallelerinde bulunan sekiz bin minik öğrencinin sevinci gözlerinden okundu. Çocukların küçük yaşlarda enstrümanla tanışmalarını ve müziği sevmelerini amaçladıklarını belirten Başkan Bozbey, öğretmenlere de yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Başkan Bozbey ayrıca okullarda öğretmen ve idarecilerle de bir araya gelerek sıkıntılara da kulak verdi. Milli eğitime her zaman destek verdiklerini kaydeden Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak sıkıntıların çözümü noktasında üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.