Nilüfer’de sertifika sevinci

Geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla yıl içerisinde çeşitli etkinliklerle minikleri sporla buluşturan Nilüfer Belediyespor, yaz tatilinde de çocukları sporla buluşturmaya devam etti. Yaklaşık 4 bin çocuğun yararlandığı yaz okullarının 3. döneminde voleybol, basketbol, futbol ve yüzme branşlarında yaklaşık 500 öğrenci sertifika aldı.

Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleşen törende öğrencilere sertifikaları Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale tarafından verildi. Minik yüzücüler sertifika almanın sevincini yaşarken, aileleri de yaşanan heyecana ortak oldu. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Naci Kale, çocukların yaz okullarında ekip ruhu ve birlikte hareket etmenin ne demek olduğunu öğrendiklerini vurguladı.