Nilüfer’de tenis heyecanı sona erdi

Nilüfer Belediyesi ana sponsorluğunda Podyum Tenis Kulübü tarafından 22-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvası geniş katılımla gerçekleşti. Elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi genç yeteneklere tenis bursu sağlanacak turnuvanın finalleri sanatçı Hülya Avşar’ın da katılımıyla yapıldı.

Podyum Tenis Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen ve 9 gün süren turnuvanın final maçlarının ardından korta çıkan ünlü sanatçı, partneri ile birlikte çiftler mücadelesinde gösteri maçı yaptı. Tek set üzerinden oynanan gösteri maçı devam ederken sağanak yağış başladı. Ancak yağışa aldırmayan Hülya Avşar oyuna devam etti. Yoğun yağış altında raket sallayan ünlü sanatçı, hem tenisteki hünerlerini sergilerken hem de yağmurun keyfini yaşadı.

13 ayrı kategoride 150 sporcunun katıldığı turnuvada Kadınlar Yeni Başlayanlar kategorisinde Melek Evren, Kadınlar  25 + kategorisinde Aynur Yıldız, Kadınlar 35 + kategorisinde Seda Akpınar, Erkekler Yeni Başlayan kategorisinde Saygı Cura, Erkekler 25+ kategorisinde Mesut Öztürk, Erkekler 35 + kategorisinde Bursaspor eski kaptanı Ömer Erdoğan, Erkekler 40+ kategorisinde Olcay Alkan, Erkekler 45 + kategorisinde Tansel Güven, Erkekler 50 + kategorisinde Hüseyin Kuru, Erkekler 55 + kategorisinde Yusuf Özen şampiyon oldu.
Eşli tenis müsabakalarında çift erkekler 35+ kategorisinde Şenol Serpen ve Osman Karaman ikilisi,  Mix 35+ kategorisinde Sema Akdoğan ve Cansel Öztoprak ikilisi, Mix 25 + kategorisinde Melek Evren ve Yılmaz Egemen Balkan ikilisi şampiyonluğa ulaştı.

Turnuvanın ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Şampiyonluğa ulaşan tenisçileri ayrı ayrı kutlayan Başkan Bozbey, tenis sporuna katkılarından dolayı Hülya Avşar’a da çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.