Nilüfer’den 3 galibiyet

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Bursa’nın tek takımı olan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ilk yarının son maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Nilüfer’in sultanları, rakibini 14-25, 18-25, 25-21, 15-25 sonuçlarla 3-1 yendi. İlk Galibiyet sayısını 4’e yükselten Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin ilk yarısını 11 puanla 8. sırada tamamladı.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi 2. Grup’ta da mücadele eden Nilüfer Belediyespor, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda Nova Gençlik Spor’la karşılaştı. Maç boyunca oyun üstünlüğünü elinden bırakmayan Nilüfer Belediyespor, 25-21, 25-16 ve 25-14 gibi farklı skorlarla rakibini mağlup etti.

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, Göztepe’ye konuk oldu. İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadelede Nilüfer Belediyespor, maçtan 32-26 galip ayrıldı. Karşılaşmada performansıyla dikkat çeken Nilüfer Belediyespor’un başarılı sol oyun kurucusu Gürkan Soğukpınar, 7 maçta attığı 45 golle, gol krallığında ilk sırada yer alıyor.