haber

Nilüfer’den çifte zafer

Yıllardır spora verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor Kulübü ile de Bursa’nın gururu olmaya devam ediyor. Kadın voleybol ve erkek hentbol takımları hafta sonu konuk ettikleri rakiplerini mağlup ederek sezonun ilk yarısını mutlu sonla kapattı.

 

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda rakibi Beşiktaş’ı ağırladı. Müthiş çekişmenin yaşandığı maçta Nilüfer Belediyespor rakibini 3-1 devirirken, son 7 maçta 6’ıncı galibiyetini almış oldu. Bu galibiyetle mavi beyazlı ekip sezonun ilk yarısını 4’üncü sırada tamamladı.

 

Takım Antrenörü Nihat Öztürk, ilk yarıyı hedefledikleri yerde tamamladıklarını belirterek, “Lig öncesi takım baştan aşağı yeniden yapılandı. Yönetim, teknik heyet ve takımımız kenetlenerek uyum sorununu kolayca aştık. Daha sonra bu birliktelik sahadaki oyunumuza yansıdı. Yönetimimize bize verdiği destekten dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Şimdi 20 günlük bir ara var ve biz bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Belki bir iki hazırlık maçı yapabiliriz. Çok iyi bir hava yakaladık ve bu seriyi ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. Lig sonunda Bursa ve Nilüfer’i gururlandıracak bir başarıya imza atmak istiyoruz,” dedi.

 

Hentbolda hedef ilk iki  

Hafta sonu Üçevler Spor Tesisleri’nde Rainbow Kayseri’yi konuk eden Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, karşılaşmadan 29-28 galip ayrıldı. Kıyasıya çekişmenin yaşandığı maç sonunda ev sahibi ekip galip ayrılırken, sezonun ilk yarısında 10’uncu galibiyetini almış oldu.

 

İç sahada rakiplerine geçit vermediklerini kaydeden Antrenör M. Fatih Işık, “Taraftarımız ve yönetimimizin desteğiyle iç sahada bileğimiz bükülmüyor. İlk yarıyı istenilen yerde bitirdik diyebiliriz. 3 mağlubiyet aldık ama bunların ikisi deplasman biri ise içeride Beşiktaş’a karşıydı. Son 5 haftada Borris, Çağlayan, Ramazan ve Pablo gibi önemli eksiklerle mücadele ettik. Bu süreçte özveriyle mücadele eden diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Hedefimiz ligi ilk iki sırada bitirerek Play-Off’larda avantaj elde etmek. 3 haftalık arada sakatlarımız iyileşecek ve eksiklerimizi gidereceğiz. Yönetimimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Artık bir Avrupa takımı havasına bürünen ekibimiz Bursa’nın gururu olmaya devam edecek,” diye konuştu.